Suggesties

Pomme Ostendaise, grijze garnalen en bieslook (bar-bite)
15.50€
Oesters “Gillardeau” Rockefeller, gegratineerd met peterselieboter (bar-bite)
5.50€ stuk
Gelakt buikspek met pinda en geroosterde ui (bar-bite)
14.50€
Oesters “Gillardeau” (3-6-9st) met oesterbrood (voorgerecht)
12€ - 24€ - 36€
Sint Jakobsvrucht “Grenobloise”, bloemkool en hazelnootboter (voorgerecht)
24.00€
Lijngevangen zeebaars, risotto en eekhoorntjesbrood (voorgerecht)
24.00€
Scampi “Diabolique” (voorgerecht)
22.50€
Fazant Brabançonne, grondwitlof & veenbessen (hoofdgerecht)
36.00€
Haas ‘Civet’, bospaddestoelen & aardappelkroketten (hoofdgerecht)
34.00€
Kabeljauwhaasje, grijze garnalen en jonge prei (hoofdgerecht)
36.00€

Bar Bites

Plankje met selectie kaas en Tierenteyn mosterd
12.50€
Plankje met artisanale charcuterie en tafelzuur
13.50€
Ambachtelijk gerookte zalm met toast en Vincentsaus
15.50€
Gefrituurde visreepjes met verse tartaar
15.50€
Oosterse balletjes met gele curry dip
15.50€

Voor de kids

Kipfilet met verse appelmoes en frietjes
16.50€
Vol au vent
17.50€
Gehaktballetjes ‘Baron Casier’
16.50€

Voorgerechten

Kaaskroketten met Parmezaanse kaas en kruidensalade (2 stuks)
15.50€
Artisanale garnaalkroketten met peterselie en citroen (2 stuks)
19.50€
Carpaccio van rund ‘Aubrac’
17.50€
Carpaccio ‘de luxe’ (foie gras, knolselder en truffelolie)
24.50€
Zacht gerookte zalm met klassieke garnituur
19.50€
Scampi’s met kokosmelk en Thaise curry (5st.)
22.50€
Gegrilde gamba’s op Oosterse wijze (3st.)
24.50€

Salades

Caesar van hoevekip en Romeinse salade
23.50€
Geitenkaas
23.50€
Niçoise met kort gebakken tonijn
29.00€

Hoofdgerechten

Tartaar van rund, vers door de molen gedraaid, klassiek bereid
26.00€
Steak ‘Black Angus’ (200gr/300gr) met saus naar keuze
28.00€/34.00€
Vol au vent van hoevekip met gebakken paddenstoelen
26.00€
Varkenswangetjes met witlofsalade
26.00€
Gehaktballetjes ‘Baron Casier’
25.00€
Paling in ‘t groen
32.00€
Zeetong Meunière
38.00€
Gegrilde gamba’s op Oosterse wijze met tagliolini
34.00€
Veggie noedels met kokosmelk en Thaise curry
25.00€

Desserts

Chocoladetaart
7.00€
Citroentaart
7.00€
Witte chocoladetaart met speculoos
7.50€
Kaastaart met speculoos en rode vruchten
7.50€
Dame Blanche
9.50€
Vanille-ijs met verse aardbeien (seizoen)
11.50€
Colonel
12.50€
Soupe du vieux garçon (vanille-ijs, arancello, opgelegd rood fruit)
13.50€
Crème brûlée
8.50€