Suggesties Pomme Ostendaise, grijze garnalen en bieslook (bar-bite) 15.50€ Toevoegen Toevoegen Oesters “Gillardeau” Rockefeller, gegratineerd met peterselieboter (bar-bite) 5.50€ stuk Toevoegen Toevoegen Gelakt buikspek met pinda en geroosterde ui (bar-bite) 14.50€ Toevoegen Toevoegen Oesters “Gillardeau” (3-6-9st) met oesterbrood (voorgerecht) 12€ - 24€ - 36€ Toevoegen Toevoegen Sint Jakobsvrucht “Grenobloise”, bloemkool en hazelnootboter (voorgerecht) 24.00€ Toevoegen Toevoegen Lijngevangen zeebaars, risotto en eekhoorntjesbrood (voorgerecht) 24.00€ Toevoegen Toevoegen Scampi “Diabolique” (voorgerecht) 22.50€ Toevoegen Toevoegen Fazant Brabançonne, grondwitlof & veenbessen (hoofdgerecht) 36.00€ Toevoegen Toevoegen Haas ‘Civet’, bospaddestoelen & aardappelkroketten (hoofdgerecht) 34.00€ Toevoegen Toevoegen Kabeljauwhaasje, grijze garnalen en jonge prei (hoofdgerecht) 36.00€ Toevoegen Toevoegen Bar Bites Plankje met selectie kaas en Tierenteyn mosterd 12.50€ Toevoegen Toevoegen Plankje met artisanale charcuterie en tafelzuur 13.50€ Toevoegen Toevoegen Ambachtelijk gerookte zalm met toast en Vincentsaus 15.50€ Toevoegen Toevoegen Gefrituurde visreepjes met verse tartaar 15.50€ Toevoegen Toevoegen Oosterse balletjes met gele curry dip 15.50€ Toevoegen Toevoegen Voor de kids Kipfilet met verse appelmoes en frietjes 16.50€ Toevoegen Toevoegen Vol au vent 17.50€ Toevoegen Toevoegen Gehaktballetjes ‘Baron Casier’ 16.50€ Toevoegen Toevoegen Voorgerechten Kaaskroketten met Parmezaanse kaas en kruidensalade (2 stuks) 15.50€ Toevoegen Toevoegen Artisanale garnaalkroketten met peterselie en citroen (2 stuks) 19.50€ Toevoegen Toevoegen Carpaccio van rund ‘Aubrac’ 17.50€ Toevoegen Toevoegen Carpaccio ‘de luxe’ (foie gras, knolselder en truffelolie) 24.50€ Toevoegen Toevoegen Zacht gerookte zalm met klassieke garnituur 19.50€ Toevoegen Toevoegen Scampi’s met kokosmelk en Thaise curry (5st.) 22.50€ Toevoegen Toevoegen Gegrilde gamba’s op Oosterse wijze (3st.) 24.50€ Toevoegen Toevoegen Salades Caesar van hoevekip en Romeinse salade 23.50€ Toevoegen Toevoegen Geitenkaas 23.50€ Toevoegen Toevoegen Niçoise met kort gebakken tonijn 29.00€ Toevoegen Toevoegen Hoofdgerechten Tartaar van rund, vers door de molen gedraaid, klassiek bereid 26.00€ Toevoegen Toevoegen Steak ‘Black Angus’ (200gr/300gr) met saus naar keuze 28.00€/34.00€ Toevoegen Toevoegen Vol au vent van hoevekip met gebakken paddenstoelen 26.00€ Toevoegen Toevoegen Varkenswangetjes met witlofsalade 26.00€ Toevoegen Toevoegen Gehaktballetjes ‘Baron Casier’ 25.00€ Toevoegen Toevoegen Paling in ‘t groen 32.00€ Toevoegen Toevoegen Zeetong Meunière 38.00€ Toevoegen Toevoegen Gegrilde gamba’s op Oosterse wijze met tagliolini 34.00€ Toevoegen Toevoegen Veggie noedels met kokosmelk en Thaise curry 25.00€ Toevoegen Toevoegen Desserts Chocoladetaart 7.00€ Toevoegen Toevoegen Citroentaart 7.00€ Toevoegen Toevoegen Witte chocoladetaart met speculoos 7.50€ Toevoegen Toevoegen Kaastaart met speculoos en rode vruchten 7.50€ Toevoegen Toevoegen Dame Blanche 9.50€ Toevoegen Toevoegen Vanille-ijs met verse aardbeien (seizoen) 11.50€ Toevoegen Toevoegen Colonel 12.50€ Toevoegen Toevoegen Soupe du vieux garçon (vanille-ijs, arancello, opgelegd rood fruit) 13.50€ Toevoegen Toevoegen Crème brûlée 8.50€ Toevoegen Toevoegen