Zomermenu

Excl. dranken

Salade met gebakken scampi
55€ pp
Côte à l’os ‘Blanc Bleu Belge’met hofmeesterboter
Soepje van rode vruchten en vanille-ijs

Suggesties

Artisjok met vinaigrette salée (bar bite)
13.50€
Vitello tonnato (voorgerecht)
19.50€
Burrata met bio-tomaten en daslookpesto (hoofdgerecht)
24.00€
Gegrilde gamba’s met tagliolini (voorgerecht/hoofdgerecht)
25.00€/34.00€
Lamshammetje met ratatouille (hoofdgerecht)
29.00€
Soepje van rode vruchten met vanille-ijs (dessert)
12.50€
Mosselen natuur of witte wijn (hoofdgerecht)
28.00€ - 29.00€
Oosterse balletjes met Thaise dip (bar bite)
15.50€
Zeeduivel ‘Armoricaine’, bio courgettes & olijfoliepuree (hoofdgerecht)
34.00€

Lunchmenu

Amuse, soep of voorgerecht, hoofdgerecht

22-23-24 juli
24.00€
Oostendse mosselsoep of Griekse salade
Ossobucco van kalf, tagliatelle of Kabeljauwhaasje ‘Florentine’, jonge spinazie & gepocheerd ei
29-30-31 juli
24.00€
Waterkerssoep met zure room of Vietnamese springroll, sweet & sour
Gevulde kwartel, gnocchi & rucola of Vlaswijting ‘Duglèré’, geprakte aardappel
5-6-7 augustus
24.00€
Erwtensoepje met geitenkaas & munt of Brandadekroket, ailioli
Rundslende met chimichurri & gelakte aubergine of Gegrilde visbrochette met romesco & jonge prei
12-13-14 augustus
24.00€
Kervelsoep of Kroketje van rog met aioli
Steak tartaar op Italiaanse wijze of Roodbaars met bombarijst & venkel
19-20-21 augustus
24.00€
Wortelsoep met kokosmelk en gember of Thaise Fishcakes met limoen & koriander
Parelhoen met artisjok & zoete aardappel of Jonge zeeduivel met salsa verde & broccoletti
26-27-28 augustus
24.00€
Miso soep met shiitake & lente ui of Tartaar van Noorse zalm met radijs & mierikswortel
Lamsnavarin, jonge wortel & cavalo nero of Fishburger met remoulade & koolsalade
2-3-4 september
24.00€
Ajo blanco of Tomatensalade met buffelmozzarella
Piepkuiken met citroen & dragon of Zarzuela, zoete paprika & jonge look
9-10-11 september
24.00€
Kippensoep met dumplings & brunoisegroentjes of mosselen met citroengras en koriander
Kalfslapje ‘Milanese’ met tagliatelle & jonge spinazie of Gegrilde zalm ‘Label rouge’ met choronsaus & tomaat
16-17-18 september
24.00€
Venkelsoep met kerrie of Thai beef salad
Moussaka of Scampi diabolique met rijst
23-24-25 september
24.00€
Champignonsoep met zure room & peterselie of Escargots met kruidenboter
Ballotine van kalkoen met zomerpaddenstoelen of Verse lasagne met Napolitaanse tonijn
30 september 1-2 oktober
24.00€
Vichyssoise of Salade van rode biet & feta
Gelakt buikspek met pompoen & sesam of Inktvis met zwarte peper en paksoi