Suggestiemenu Excl. dranken Suggesties Pomme Ostendaise, grijze garnalen en bieslook (bar-bite) 15.50€ Toevoegen Toevoegen Oesters “Gillardeau” Rockefeller, gegratineerd met peterselieboter (bar-bite) 5.50€ stuk Toevoegen Toevoegen Gelakt buikspek met pinda en geroosterde ui (bar-bite) 14.50€ Toevoegen Toevoegen Oesters “Gillardeau” (3-6-9st) met oesterbrood (voorgerecht) 12€ - 24€ - 36€ Toevoegen Toevoegen Sint Jakobsvrucht “Grenobloise”, bloemkool en hazelnootboter (voorgerecht) 24.00€ Toevoegen Toevoegen Lijngevangen zeebaars, risotto en eekhoorntjesbrood (voorgerecht) 24.00€ Toevoegen Toevoegen Scampi “Diabolique” (voorgerecht) 22.50€ Toevoegen Toevoegen Fazant Brabançonne, grondwitlof & veenbessen (hoofdgerecht) 36.00€ Toevoegen Toevoegen Haas ‘Civet’, bospaddestoelen & aardappelkroketten (hoofdgerecht) 34.00€ Toevoegen Toevoegen Kabeljauwhaasje, grijze garnalen en jonge prei (hoofdgerecht) 36.00€ Toevoegen Toevoegen Peer “Doyené”, bladerdeeg en Fourmé D’Ambert (dessert) 13.50€ Toevoegen Toevoegen Lunchmenu Amuse, soep of voorgerecht, hoofdgerecht 23-24-25 september 24.00€ Toevoegen Toevoegen Champignonsoep met zure room & peterselie of Escargots met kruidenboter Toevoegen Toevoegen Ballotine van kalkoen met zomerpaddenstoelen of Verse lasagne met Napolitaanse tonijn Toevoegen Toevoegen 30 september 1-2 oktober 24.00€ Toevoegen Toevoegen Vichyssoise of Salade van rode biet & feta Toevoegen Toevoegen Gelakt buikspek met pompoen & sesam of Inktvis met zwarte peper en paksoi Toevoegen Toevoegen 7-8-9 oktober 24.00€ Toevoegen Toevoegen Pissaladiére met gekonfijte ui, zwarte olijven & gezouten ansjovis of Klassieke minestrone Toevoegen Toevoegen Gelakte varkenswang met Bordelaise & stro-aardappelen of Gefrituurde pladijs met tartaarsaus & kropsla Toevoegen Toevoegen 14-15-16 oktober 24.00€ Toevoegen Toevoegen Huzarensalade of Vélouté van zoete paprika Toevoegen Toevoegen Papardelle met bospaddestoelen & panchetta of Zeewolf op Chinese wijze Toevoegen Toevoegen 21-22-23 oktober 24.00€ Toevoegen Toevoegen Linzensalade met geitenkaas & wilde kruiden of Pompoensoep Toevoegen Toevoegen Hachis Parmentier op klassieke wijze of Dorade Royale, gepofte aubergine & fregola sarda Toevoegen Toevoegen 28-29-30 oktober 24.00€ Toevoegen Toevoegen Kroketje van Brasvar, pickles of Erwtensoep met buikspek Toevoegen Toevoegen Hoevekip ‘Tikka Masala’, Pilaf met komijn of Gegrilde makreel op z’n duivels Toevoegen Toevoegen 4-5-6 november 24.00€ Toevoegen Toevoegen Gerookte forel met mierikswortel of Oosterse kippensoep Toevoegen Toevoegen Fricandon met kriekjes & aardappelkroketjes of Schotse zalm, zurkel & mosterdpuree Toevoegen Toevoegen 12-13 november 24.00€ Toevoegen Toevoegen Quiche Lorraine of Tomatensoep met balletjes Toevoegen Toevoegen Vogelnestje met wortelstoemp & Robertsaus of Roodbaars met gepofte aardappel & jonge prei Toevoegen Toevoegen 18-19-20 november 24.00€ Toevoegen Toevoegen Toast champignon of Witlofsoep met gerookte zalm Toevoegen Toevoegen Varkenslende met jagersaus of Oostendse vissoep Toevoegen Toevoegen 25-26-27 november 24.00€ Toevoegen Toevoegen Oeufs à la Beaujolaise of vélouté van pastinaak met kervel Toevoegen Toevoegen Rundsbrochette, geroosterde aardappel & radicchio of Canneloni van tonijn, ricotta & spinazie Toevoegen Toevoegen 2-3-4 december 24.00€ Toevoegen Toevoegen Tankatsu of Goulashsoep Toevoegen Toevoegen Onglet à l’échalote, frietjes en salade of Kabeljauw Dugléré, aardappelpuree en champignons Toevoegen Toevoegen 9-10-11 december 24.00€ Toevoegen Toevoegen Brandade met gepocheerd ei of Ribollita Toevoegen Toevoegen Choucroute à l’Alsacienne of Fish & Chips met mushy peas Toevoegen Toevoegen