Suggestiemenu februari

Excl. dranken

Kortgebakken coquilles, zalfje van witlof, granny en garnalenbisque
55€ pp
Traaggegaarde eendenborst met hartige wintergroentjes in een honing-thijmsaus
Cuberdonfolie

Suggesties

Kortgebakken coquilles, zalfje van witlof, granny en garnalenbisque
6 oesters “fines de claires”
Carpaccio van gerookte tonijn met granny, pomelo en truffelolie
Carpaccio “de luxe” van rund met foie gras, knolselder en truffelolie
Traaggegaarde eendenborst met hartige wintergroentjes met een honing-thijmsaus
Pasta vongole
Konijn met pruimen
Gamba’s op oosterse wijze
Stoofpotje van everzwijn

Lunchmenu

Maandag 9 maart
22.50€
– Groentesoepje met croutons
– Parelhoenfilet met champignonsaus en gratin van vergeten groentjes
Woensdag 11 maart
22.50€
– Toast champignon met parmesan crème
– Steak met fris slaatje en frietjes
Donderdag 12 maart
22.50€
– Bruschetta’s
– Lamskroon met gekarameliseerd witlof, huisbereide rosti en een honing- thijmsausje
Vrijdag 13 maart
22.50€
– Aspergesoep
– Catch of the day