Zomermenu

Excl. dranken

Salade met gebakken scampi
55€ pp
Côte à l’os ‘Blanc Bleu Belge’met hofmeesterboter
Soepje van rode vruchten en vanille-ijs

Suggesties

Artisjok met vinaigrette salée (bar bite)
12.50€
Vitello tonnato (voorgerecht)
18.50€
Burrata met bio-tomaten en daslookpesto (voorgerecht)
18.00€
Gegrilde gamba’s met tagliolini (voorgerecht/hoofdgerecht)
24.00€/32.00€
Lamshammetje met ratatouille (hoofdgerecht)
29.00€
Soepje van rode vruchten met vanille-ijs (dessert)
10.50€

Lunchmenu

Amuse, soep of voorgerecht, hoofdgerecht

17-18-19 juni
24.00€
Vélouté van witte asperges of Hand gekuist maatje met boontjes en groene appel
Parelhoen ’Suprême’, paddenstoelen & aardappelkroket of Zeewolf, Thaise gele curry
24-25-26 juni
24.00€
Courgettesoep met kerrie of Asperge op Vlaamse wijze
Tagliata van rund, rucola & Parmezaan of Bouillabaisse van Noordzeevis
1-2-3 juli
24.00€
Venkelsoep of Vol au vent kroket, kruidensalade
Eendenborst, bosuitjes & bittere sinaasappel of Fish & chips, verse erwtjes & tartaar
8-9-10 juli
24.00€
Oosterse kippensoep ’Tom Kha Kai’ of Salade Lyonnaise
Burger ‘Casier’ of Vispannetje ‘Dieppoise’
15-16-17 juli
24.00€
Gazpacho Andaluz of Canneloni van gemarineerd rund met sesam & lente ui
Stroganoff van Brasvar met sto-aardappelen of Salade met gerookte zalm & bietjes
22-23-24 juli
24.00€
Oostendse mosselsoep of Griekse salade
Ossobucco van kalf, tagliatelle of Kabeljauwhaasje ‘Florentine’, jonge spinazie & gepocheerd ei
29-30-31 juli
24.00€
Waterkerssoep met zure room of Vietnamese springroll, sweet & sour
Gevulde kwartel, gnocchi & rucola of Vlaswijting ‘Duglèré’, geprakte aardappel
5-6-7 augustus
24.00€
Erwtensoepje met geitenkaas & munt of Brandadekroket, ailioli
Rundslende met chimichurri & gelakte aubergine of Gegrilde visbrochette met romesco & jonge prei