Suggestiemenu februari

Excl. dranken

Kortgebakken coquilles, zalfje van witlof, granny en garnalenbisque
55€ pp
Traaggegaarde eendenborst met hartige wintergroentjes in een honing-thijmsaus
Cuberdonfolie

Suggesties

Kortgebakken coquilles, zalfje van witlof, granny en garnalenbisque
6 oesters “fines de claires”
Carpaccio van gerookte tonijn met granny, pomelo en truffelolie
Carpaccio “de luxe” van rund met foie gras, knolselder en truffelolie
Traaggegaarde eendenborst met hartige wintergroentjes met een honing-thijmsaus
Pasta vongole
Konijn met pruimen
Gamba’s op oosterse wijze
Stoofpotje van everzwijn

Lunchmenu

Maandag 17 februari
22.50€
– Wintersoepje met gruyére en croutons
– Vol-au-vent
Woensdag 19 februari
22.50€
– Wortel-pastinaaksoep, zure room met appelsien en gember
– Steak met fris slaatje en frietjes
Donderdag 20 februari
22.50€
– Slaatje van coquilles met steranijs en waterkers
– Oosterse wok
Vrijdag 21 februari
22.50€
– Gegrilde pompoen met rode biet en feta
– Catch of the day