Suggestiemenu

Excl. dranken

Suggesties

Pomme Ostendaise, grijze garnalen en bieslook (bar-bite)
15.50€
Oesters “Gillardeau” Rockefeller, gegratineerd met peterselieboter (bar-bite)
5.50€ stuk
Gelakt buikspek met pinda en geroosterde ui (bar-bite)
14.50€
Oesters “Gillardeau” (3-6-9st) met oesterbrood (voorgerecht)
12€ - 24€ - 36€
Sint Jakobsvrucht “Grenobloise”, bloemkool en hazelnootboter (voorgerecht)
24.00€
Lijngevangen zeebaars, risotto en eekhoorntjesbrood (voorgerecht)
24.00€
Scampi “Diabolique” (voorgerecht)
22.50€
Fazant Brabançonne, grondwitlof & veenbessen (hoofdgerecht)
36.00€
Haas ‘Civet’, bospaddestoelen & aardappelkroketten (hoofdgerecht)
34.00€
Kabeljauwhaasje, grijze garnalen en jonge prei (hoofdgerecht)
36.00€
Peer “Doyené”, bladerdeeg en Fourmé D’Ambert (dessert)
13.50€

Lunchmenu

Amuse, soep of voorgerecht, hoofdgerecht

23-24-25 september
24.00€
Champignonsoep met zure room & peterselie of Escargots met kruidenboter
Ballotine van kalkoen met zomerpaddenstoelen of Verse lasagne met Napolitaanse tonijn
30 september 1-2 oktober
24.00€
Vichyssoise of Salade van rode biet & feta
Gelakt buikspek met pompoen & sesam of Inktvis met zwarte peper en paksoi
7-8-9 oktober
24.00€
Pissaladiére met gekonfijte ui, zwarte olijven & gezouten ansjovis of Klassieke minestrone
Gelakte varkenswang met Bordelaise & stro-aardappelen of Gefrituurde pladijs met tartaarsaus & kropsla
14-15-16 oktober
24.00€
Huzarensalade of Vélouté van zoete paprika
Papardelle met bospaddestoelen & panchetta of Zeewolf op Chinese wijze
21-22-23 oktober
24.00€
Linzensalade met geitenkaas & wilde kruiden of Pompoensoep
Hachis Parmentier op klassieke wijze of Dorade Royale, gepofte aubergine & fregola sarda
28-29-30 oktober
24.00€
Kroketje van Brasvar, pickles of Erwtensoep met buikspek
Hoevekip ‘Tikka Masala’, Pilaf met komijn of Gegrilde makreel op z’n duivels
4-5-6 november
24.00€
Gerookte forel met mierikswortel of Oosterse kippensoep
Fricandon met kriekjes & aardappelkroketjes of Schotse zalm, zurkel & mosterdpuree
12-13 november
24.00€
Quiche Lorraine of Tomatensoep met balletjes
Vogelnestje met wortelstoemp & Robertsaus of Roodbaars met gepofte aardappel & jonge prei
18-19-20 november
24.00€
Toast champignon of Witlofsoep met gerookte zalm
Varkenslende met jagersaus of Oostendse vissoep
25-26-27 november
24.00€
Oeufs à la Beaujolaise of vélouté van pastinaak met kervel
Rundsbrochette, geroosterde aardappel & radicchio of Canneloni van tonijn, ricotta & spinazie
2-3-4 december
24.00€
Tankatsu of Goulashsoep
Onglet à l’échalote, frietjes en salade of Kabeljauw Dugléré, aardappelpuree en champignons
9-10-11 december
24.00€
Brandade met gepocheerd ei of Ribollita
Choucroute à l’Alsacienne of Fish & Chips met mushy peas