Eigentijdse bar-bistro in het kasteel van park Baron Casier te Waregem

Bistro in Waregem

Baron Casier is een eigentijdse bar-bistro in het kasteel van park Baron Casier te Waregem. Ons restaurant is gelegen in de Stationstraat en wij verwelkomen u graag om te proeven van diverse culinaire hoogstandjes. Schuift u met uw gezelschap graag de voeten onder tafel in een gezellige setting? Breng dan zeker eens een bezoek aan ons restaurant en proef van onze heerlijke gerechten en bijpassende dranken. Heerlijk eten en drinken staat bij ons centraal en u geniet als klant steeds van de beste service.

Heerlijk tafelen in onze eigentijdse bistro

In onze eigentijdse bistro is het heerlijk vertoeven in een gezellige setting midden in een rustgevend park. Wij bieden diverse soorten gerechten aan, zowel voor volwassenen als kinderen. Wilt u graag à la carte eten? Dan bieden wij verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten aan in ons restaurant, alsook snelle bar bites in onze cocktailbar. Maar ook voor een compleet menu zit u goed bij ons. Bij ons beleeft u met uw gezelschap een gezellige en smaakvolle avond, ongeacht of u met familie, vrienden of collega’s langskomt. Bent u benieuwd wat ons restaurant in de Stationstraat te bieden heeft? Neem dan alvast een kijkje naar de kaart en ontdek van welke gerechten u bij ons kunt genieten.

Breng een bezoek aan ons restaurant in de Stationstraat

Wilt u uit eten gaan in Waregem? Dan zijn er qua eetgelegenheden heel wat opties. Echter is het altijd een goed idee om een bezoek te brengen aan onze eigentijdse bistro, waar u kunt genieten van smaakvolle gerechten en aangepaste dranken. Bent u graag zeker van een tafeltje in ons restaurant in de Stationstraat? Vergeet dan niet om tijdig te reserveren. Bovendien staan wij ook te allen tijde voor u klaar om vragen te beantwoorden en kunt u terecht bij ons afhaalrestaurant om eten af te halen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen en wensen u alvast smakelijk eten.