Suggesties

Artisjok met vinaigrette salée (bar bite)
12.50€
Vitello tonnato (voorgerecht)
18.50€
Burrata met bio-tomaten en daslookpesto (voorgerecht)
18.00€
Gegrilde gamba’s met tagliolini (voorgerecht/hoofdgerecht)
24.00€/32.00€
Lamshammetje met ratatouille (hoofdgerecht)
29.00€
Soepje van rode vruchten met vanille-ijs (dessert)
10.50€

Bar Bites

Plankje met selectie kaas en Tierenteyn mosterd
12.00€
Plankje met artisanale charcuterie en tafelzuur
12.00€
Ambachtelijk gerookte zalm met toast en Vincentsaus
13.50€
Gefrituurde visreepjes met verse tartaar
14.00€
Gelakte ribbetjes met barbecuesaus
14.00€

Voor de kids

Kipfilet met verse appelmoes en frietjes
15.50€
Vol au vent
16.50€
Gehaktballetjes ‘Baron Casier’
15.50€

Voorgerechten

Kaaskroketten met Parmezaanse kaas en kruidensalade (2 stuks)
15.50€
Artisanale garnaalkroketten met peterselie en citroen (2 stuks)
19.00€
Carpaccio van rund ‘Aubrac’
17.50€
Zacht gerookte zalm met klassieke garnituur
19.50€
Scampi’s met kokosmelk en Thaise curry
22.50€

Salades

Caesar van hoevekip en Romeinse salade
23.50€
Geitenkaas
23.50€
Scampi
24.00€
Niçoise met kort gebakken tonijn
29.00€

Hoofdgerechten

Tartaar van rund, vers door de molen gedraaid, klassiek bereid
26.00€
Steak ‘Black Angus’ (200gr/300gr) met saus naar keuze
26.00€/33.00€
Vol au vent van hoevekip met gebakken paddenstoelen
25.00€
Varkenswangetjes met witlofsalade
25.00€
Gehaktballetjes ‘Baron Casier’
24.00€
Paling in ‘t groen
32.00€
Zeetong Meunière
38.00€
Veggie noedels met curry en kokosmelk
21.00€

Desserts

Dame blanche
9.50€
Vanille ijs met verse aardbeien (seizoen)
11.50€
Crème brûlée
8.00€
Geflambeerde ananas, rum & vanille ijs
12.00€