Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Cocktails afhalen in Waregem

De lekkerste cocktails afhalen, dat doet u bij Baron Casier in Waregem. Bij ons zit u namelijk niet alleen goed om van culinaire hoogstandjes te genieten, maar ook voor overheerlijke cocktails klopt u bij ons aan. In onze bar vindt u een ruim aanbod aan smakelijke cocktails, die u tevens kunt afhalen om er thuis van te genieten.

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Lekkere cocktails afhalen

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon genieten van een speciaal drankje? In onze leuke cocktailbar kunt u genieten van de beste cocktails. Op de kaart vindt u onder andere een Bloody Mary, Mojito, Cosmopolitan, Moscow Mule en Cuba Libre. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een klassieker of eerder een speciale cocktail; er zit ongetwijfeld wel een drankje naar uw smaak tussen. Heeft u honger gekregen? Dan kunt u meteen ook een bezoekje brengen aan onze bistro. Als u thuis iets te vieren heeft, kunt u bij ons ook cocktails afhalen om het feest nog specialer te maken.

Haal uw favoriete cocktails af

Heeft u dorst gekregen en wilt u genieten van een speciaal drankje? Wacht dan niet langer en kom uw favoriete cocktails afhalen in onze gezellige bar. Wij maken ze met veel liefde voor u klaar. Reserveren kan online en bij vragen mag u ons steeds contacteren.