Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Gezellige bar in Waregem

Baron Casier is een gezellige bar in Waregem waar u rustig kunt genieten van zowel heerlijke dranken als hapjes. Er is niks leuker dan tijdens een avondje uit genieten van een verfrissend drankje, en hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder, dan zetten wij uw glas alvast klaar.

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Samenzijn in onze gezellige bar

Onze gezellige bar en toffe bistro is precies waar u moet zijn als u zich met vrienden, familie of collega’s te goed wilt doen aan allerlei lekkers. Wij bieden een ruim aanbod aan heerlijke dranken aan, zoals wijn en heerlijke cocktails. Er is ongetwijfeld voor ieder wat wils. Het is hier altijd gezellig vertoeven in een mooie setting. Bovendien is de bar doorlopend open. Wilt u ook thuis genieten van een smakelijke cocktail? Dan is het bij ons ook mogelijk om cocktails af te halen.

Breng een bezoek aan onze bar

Bent u nog op zoek naar een leuke locatie waar u kunt genieten van een hapje en een drankje? Dan is onze gezellige bar zeker een aanrader. Kom dus gerust eens langs en ontdek al het lekkers dat wij aanbieden. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Kies er dan voor om online te reserveren. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze gezellige bar.