Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Eetgelegenheden in Waregem

Bent u op zoek naar eetgelegenheden in Waregem? Dan heeft u veel keuze. Als u voor Baron Casier kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Wij bieden overheerlijke gerechten en bijpassende dranken aan, en dit in een gezellige setting. Breng dus zeker een bezoek aan een van de beste eetgelegenheden in regio!

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Wij durven ons met trots een van de beste eetgelegenheden te noemen

Onze bistro is een van de beste eetgelegenheden in de regio. U geniet hier in een gezellige en rustige setting van heerlijk eten en drinken. Wilt u bijvoorbeeld lunchen in Waregem? Dat kan bij ons! Of wilt u liever een bezoekje brengen aan onze bar voor een verfrissend drankje of goed glas wijn? Ook dan zit u goed bij ons! Bekijk gerust de kaart en ontdek welke gerechten en dranken wij aanbieden. Het is tevens mogelijk om bij ons afhaalrestaurant uw favoriete gerechten af te halen, zodat u hier thuis rustig van kunt genieten.

Reserveer vandaag nog een tafeltje

Bij veel eetgelegenheden is het aangeraden om te reserveren, en dat is bij ons niet anders. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan vandaag nog! Wij houden dan op de door u gekozen dag een plekje vrij, zodat u in alle rust kunt genieten van een hapje en een drankje. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 056 / 60 93 99 of door een e-mail te sturen naar info@baroncasier.be.