Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Lunchen in Waregem

Bij Baron Casier kunt u heerlijk lunchen in Waregem. Voor veel mensen is de lunch een belangrijke maaltijd. Het is een moment om even de batterijen op te laden tijdens bijvoorbeeld een drukke werkdag. Maar ook in het weekend of op een vrije dag is het leuk om een gezellige lunch in de regio in te plannen. Bent u op zoek naar een snelle hap of wilt u liever uitgebreid gaan lunchen? In beide gevallen zit u bij ons goed voor een smakelijke lunch. Bekijk onze kaart en ontdek welke diverse lunchopties wij aanbieden. Er zit zeker iets tussen naar uw smaak.

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Gezellig en uitgebreid lunchen bij ons in een gezellige setting

Wilt u uitgebreid gaan lunchen? Dan zit u goed bij onze bistro voor de beste lunch in de regio. Het maakt niet uit of u snel of uitgebreid wilt gaan lunchen. Bij ons schuift u met een gerust hart de benen onder tafel en geniet u van een gebalanceerde lunch in regio Waregem die u een boost geeft om de dag door te komen. Van gezonde salades tot bijvoorbeeld garnaal- of kaaskroketjes; u vindt op onze kaart ongetwijfeld uw ideale lunch. Wilt u eerder ’s avonds uit eten gaan? Ook dan bent u zeker welkom bij ons om bijvoorbeeld te genieten van de Franse keuken.

Reserveer een tafeltje voor de beste lunch in de regio

Als u wilt lunchen in een gezellige setting, dan is het zeker aangeraden om een tafeltje te reserveren bij Baron Casier. Zowel uitgebreid gaan lunchen als een snelle hap behoren tot de mogelijkheden bij ons. Online reserveren is mogelijk, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 056 / 60 93 99 of een e-mail sturen naar info@baroncasier.be. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en schotelen u dan een overheerlijke lunch voor. Tot binnenkort!