Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Uit eten in Waregem

Als u lekker uit eten wilt gaan in regio Waregem, dan heeft u veel keuze. Er zijn verschillende restaurants waar u terechtkunt voor een hapje en een drankje of zelfs een volledige maaltijd met meerdere gangen. Bij Baron Casier geniet u echter altijd van huisgemaakte, verse culinaire hoogstandjes en de lekkerste bijhorende dranken. Lekker eten en drinken in een gezellige setting staat centraal bij ons. Lees snel verder en ontdek waaraan u zich kunt verwachten als u bij ons een tafeltje reserveert.

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Lekker uit eten gaan is een echte belevenis bij ons

Uit eten gaan, of dit nu in groep is of met twee, is altijd een gezellige bedoeling. Bij ons geniet u van lekker eten dat met veel liefde bereid wordt. Wij bieden diverse menu’s aan, zoals een weekmenu en suggestiemenu, maar u kunt ook à la carte iets bestellen. Er is keuze genoeg uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ook de allerkleinsten kunnen bij ons hun buikje rond eten dankzij een aangepaste kinderkaart. Of misschien bent u eerder voor de overheerlijke bar bites die perfect passen bij onze cocktails? U ziet: lekker uit eten gaan kan bij ons in verschillende vormen. Wilt u ook thuis kunnen genieten van de heerlijke gerechten van ons gezellig restaurant? Dan heeft u de optie om takeaway te bestellen.

Reserveer een tafeltje en kom lekker eten bij ons

Als u in onze bistro langskomt, krijgt u gegarandeerd lekker en vers eten voorgeschoteld. Bent u van plan om uit eten te gaan in Waregem? Vergeet dan niet te reserveren, zodat u zeker bent van een plekje. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 056 / 60 93 99 of stuur een e-mail naar info@baroncasier.be. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en staan klaar om u te bedienen.