Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Gezellig restaurant in Waregem

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in Waregem? Dan is Baron Casier het restaurant dat u zoekt om sfeervol te eten! Bij ons kunt u in alle rust gezellig tafelen en genieten van verschillende culinaire hoogstandjes. Op onze kaart staan verschillende soorten gerechten en dranken. Er is dus voor ieder wat wils. Lees snel verder en ontdek waarom u bij ons sfeervol uit eten moet gaan! Wij staan alvast klaar om u met een glimlach te bedienen.

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Gezellig en sfeervol uit eten gaan in ons restaurant

Heeft u geen zin om te koken en wilt u gewoon de benen onder tafel schuiven? Dan biedt ons sfeervol restaurant de oplossing. Heeft u iets speciaal te vieren of wilt u gewoon sfeervol uit eten gaan in Waregem? Alle gelegenheden zijn goed om een bezoek te brengen aan ons gezellig restaurant. U kunt bij ons kiezen uit diverse smakelijke menu’s of à la carte bestellen waar u zin in heeft. Wij bieden zowel specialere als hedendaagse gerechten aan en geven overal een originele twist aan. Ook kinderen zijn welkom om iets kiezen van de aangepaste kinderkaart. Bovendien kunt u niet alleen in ons sfeervol restaurant, maar ook in onze gezellige bar terecht waar u geniet van verfrissende drankjes. Wilt u genieten van een culinaire avond met vrienden, familie of collega’s? Kies er dan voor om sfeervol uit eten te gaan bij ons!

Ga sfeervol uit eten in ons restaurant

Bent u nog op zoek naar een gezellig restaurant waar u sfeervol uit eten kunt gaan? Wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog een tafeltje bij Baron Casier. Wij staan voor u en uw gezelschap klaar en hopen u snel te mogen verwelkomen in ons sfeervol restaurant. Sfeervol uit eten gaan en genieten van heerlijke gerechten, doet u nergens beter dan bij onze bistro.