Bar doorlopend open
Gezellige bar én bistro
Ook takeaway mogelijk

Franse keuken in Waregem

Als u zin heeft in een gerecht uit de Franse keuken, dan zit u goed bij Baron Casier in Waregem. In ons restaurant, waar het tevens aangenaam vertoeven is, kunt u met uw gezelschap steeds terecht voor een hapje en een drankje. Wij staan klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen.

Reserveer uw tafel en geniet van onze culinaire hoogstandjes

Heerlijke gerechten uit de Franse keuken

De Franse keuken wordt internationaal gewaardeerd en biedt een grote diversiteit aan gerechten aan. Ook onze bistro steekt zijn liefde voor de Franse keuken niet onder stoelen of banken. Bij ons geniet u van heerlijke gerechten met uiteraard de bijpassende dranken, zoals een smakelijk glas wijn. Wilt u dus uit eten gaan in Waregem? Breng dan zeker een bezoekje aan ons gezellig restaurant en geniet van onze gerechten die gebaseerd zijn op de Franse keuken.

Kom proeven van de Franse keuken

Heeft u honger gekregen en wilt u komen genieten van de Franse keuken? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltje. Bent u benieuwd wat wij allemaal aanbieden? Bekijken dan gerust al eens de kaart. Er staat vast een gerecht tussen naar uw smaak. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 056 / 60 93 99 of stuur een e-mail naar info@baroncasier.be.